The Angry Boy Sketch

Cartoon boy sketch

Lakaran kartun “the angry birds boy” ni dah dihasilkan dahulu kala lagi. Rasanya sekitar tahun 1998-2001, sewaktu saya masih lagi bergelar penuntut di sebuah IPT milik penuh kerajaan Malaysia.

Lakaran kartun ni pun dibuat di atas kertas nota sebab kebiasaannya bila pensyarah mengajar di depan, saya menconteng di belakang. Hohoho…

13 thoughts on “The Angry Boy Sketch”

    1. Maksudnya artwork lani ker? Lebih kurang jer cam dulu… 😀

      Yg banyak improve dari era bergelar budak sekolah ke era budak IPT jer.

    1. Dia marah pelukis dia ni la, sbb lukis tak pakai baju. Tak macho la, nampak pusat.

      Dah tu takde hidung lak tu, camne nak sedut oksigen. Hahaha!…

      # Sama-sama. Ok lah tu…

  1. ada sorg kwn saya tu llki gak dia suka lukis gambar motor besar katnya keje nak beli motokar besar…skrga apalah ceritanya dah jadi ke mimpi tu jadi real

Leave a Reply to suri Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *